Bart van der Arend

Bart van der Arend

Apotheker

Achtergrond

Tijdens zijn loopbaan als apotheker, apotheekeigenaar en studie Farmacie aan de Universiteit in Utrecht heeft Bart van der Arend de nodige ervaring opgedaan die goed toepasbaar is binnen de DNFS. Naast openbaar apotheker is Bart actief betrokken bij regionale ontwikkelingen in de zorg. Zo is hij voorzitter van de regionale apothekersvereniging en de stichting Transmuraal formularium rijk van Nijmegen. En neemt hij zitting in de commissie van het Nijmeegs Formularium. In het recente verleden is hij ook onder meer VJA- en VJZA bestuurder geweest.

Binnen DNFS

Binnen het team van DNFS heeft Bart de rol van apotheker en begeleider. In zijn functie onderhoudt hij het contact met de recruiters, accountmanager, collegae in het veld en is inhoudelijk het aanspreekpunt voor kandidaten.

Wanneer er een match is gemaakt die past bij de opdrachtgever en kandidaat, neemt Bart waar nodig de farmaceutische vraagstukken door met de geplaatste kandidaat om zoveel mogelijk bruikbare informatie op maat mee te geven. Gedurende de werkzaamheden van de kandidaat is Bart continu beschikbaar voor mogelijke vragen of verdere uitleg en informatie. De praktijk leert dat kandidaten autonoom werken en door de opgebouwde ervaring goed hun weg weten te vinden bij de verschillende opdrachtgevers.

 

Terug naar team