Netwerkevent U.P.

Op 25 mei 2018 is DNFS aanwezig op het netwerkevent georganiseerd door U.P.
Tijdens dit event krijgen 5e en 6e jaars masterstudenten Farmacie de mogelijkheid om met verschillende bedrijven in contact te komen.

DNFS is er ook!

Wat DNFS voor jou kan betekenen tijdens het netwerkevent U.P.?

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support is dé specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling in de farmaceutische sector. DNFS verbindt de openbare apotheek en de farmaceutische industrie met farmaceutische professionals.

We maken graag kennis met ambitieuze, startende apothekers met interesse in de farmaceutische industrie. Wie weet past het Traineeship Farmaceutische Industrie dat DNFS aanbiedt in samenwerking met de Nederlandse Vereniging Industrieaopthekers (NIA) wel perfect bij jou!

“DNFS is een bureau dat zeer doelgericht te werk gaat en heel open en eerlijk is over de kansen. Ik ben tot nu toe altijd goed geholpen en ze hebben tot nu toe alles wat ik vroeg kunnen waar maken.”

Wil je meer weten over DNFS?

DNFS aanwezig op Netwerkevent U.P. op 25 mei 2018

Als jij het leuk vind om eens meer te horen over ons Traineeship Farmaceutische Industrie. Of benieuwd bent naar onze mogelijkheden voor studenten. Op zoek bent naar een gerichte functie als Apotheker, Apothekersassistent of Tweede Apotheker.

Het team van DNFS - De Nederlandse Farmaceutische Support Joyce Konings en Aron Blankestijn - aanwezig tijdens het Netwerkevent U.PZorg er dan voor dat je Accountmanager Aron Blankestijn of Recruitment Consultant Joyce Konings opzoekt tijdens het netwerkevent U.P. op 25 mei in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van het Traineeship Farmaceutische Industrie of de kansen die DNFS jou kan bieden!


Op zoek naar een vacature voor Apothekersassistent? Een vacature voor Apotheker? Bekijk al onze vacatures farmacie.


Wat is U.P.?

U.P. (Unitas Pharmaceuticorum) is de studievereniging voor de studenten van Farmacie uit Utrecht. Voluit is de naam Utrechtse Pharmaceutische Studenten Vereniging “Unitas Pharmaceuticorum”. U.P. biedt verschillende activiteiten aan aan haar leden. Daarnaast heeft U.P. haar eigen webshop waar boeken met korting kunnen worden gekocht.

Verder heeft U.P. vele commissies. Deze commissies organiseren heel veel activiteiten zoals een Buitenland Excursie, de Dies viering en het maken van het jaarboek (de Almanak). Bekijk meer informatie over de studievereniging U.P.

Meer weten over de mogelijkheden van DNFS?

Wil je iets anders weten of vragen, neem gerust eens contact met ons op!