Meer weten over DNFS

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de farmacie. Wij helpen apotheken bij tijdelijke capaciteitsvraagstukken en de werving van apothekers en apothekersassistenten. Dus is uw apotheek op zoek naar (tijdelijke) versterking? Wij helpen graag en gaan graag het gesprek aan hoe wij kunnen helpen via detachering van onze assistenten en apothekers. Kortom – Wij zijn hét verlengstuk van uw netwerk naar de arbeidsmarkt.

Meteen contact opnemen?


Detachering van apothekers en apothekersassistenten

Wij detacheren apothekers en assistenten in de openbare apotheek. Doordat DNFS een landelijk netwerk heeft met verschillende profielen van farmaceutische professionals, is er altijd wel iemand direct en flexibel inzetbaar in uw apotheek.


Joyce-Konings_Recruitment-Consultant“Wij staan in contact met veel farmaceutische professionals in vrijwel alle regio’s. Sommigen van hen komen graag in aanmerking voor ons detacheringsteam. Anderen zijn juist op zoek naar vaste functies. Heeft u behoefte aan structurele versterking binnen uw team? Wij kijken graag binnen ons netwerk welke professional het beste bij uw apotheek past. Zo zijn wij altijd op zoek naar de beste match.” Joyce Konings, Recruitment Consultant DNFS


Wist je dat…

  • Het ook mogelijk is om te starten met detachering en uiteindelijk de medewerker over te nemen?
  • DNFS met name samenwerkt met zelfstandige apotheken?
  • DNFS voornamelijk langdurige detacheringsopdrachten aangaat?
  • Het is bij ons mogelijk om met een G-rekening te werken.
  • Wij  écht het verschil willen maken in uw apotheek!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Thomas-Meuwese-DNFSWilt u meer weten over detachering van farmaceutische talenten.
Of bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw apotheek?

Neem dan contact op met Thomas Meuwese via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.