Student Farmacie

Zit je in de masterfase van Farmacie? En ben je op zoek naar een leerzame bijbaan die makkelijk te combineren is met jouw studie? DNFS helpt jou hierbij! Wij bieden projecten in de openbare apotheekziekenhuisapotheek en de farmaceutische industrie. Onze projecten bevinden zich door heel Nederland, dus er is altijd iets bij jou in de buurt.

Inschrijven »

Waarom jij je vandaag nog zou moeten inschrijven?

We bieden jou:

 • Relevante projecten
  De projecten sluiten aan bij de theoretische basis in je opleiding. Denk bijvoorbeeld aan het doen van medicatiereviews, het schrijven van MFB’s of het helpen van patiënten.
 • Flexibiliteit
  Bij DNFS hebben we flexibele bijbanen die je makkelijk met de master Farmacie kunt combineren. Jij bepaalt namelijk zelf jouw werkdagen. Zo kun je in vakanties veel werken, maar ook besluiten om op een mooie dag naar het strand te gaan.
 • Goede arbeidsvoorwaarden
  Hard werk wordt beloond! Naast een goed uurloon (afhankelijk van het project/jouw ervaring tussen de € 11 en € 14 per uur) worden ook eventuele reiskosten vergoed.
 • CV building
  Wanneer je werkt bij DNFS, werk je tegelijkertijd aan je CV. Je gaat ervaring opdoen binnen jouw toekomstige werkveld en ziet nu al veel verschillende werkomgevingen. Ideaal om je te kunnen onderscheiden én erachter te komen waar jij je thuis voelt. Dit helpt je straks in een zoektocht naar een passende startersfunctie.
 • Netwerk uitbreiden
  Op het moment dat je werkt bij DNFS word je gedetacheerd bij diverse opdrachtgevers. Hierdoor breid je jouw netwerk snel uit. Interessant voor nu, belangrijk voor later!

Contact

Overtuigd van de toegevoegde waarde van DNFS op jouw carrière? Schrijf je dan hier vrijblijvend in. Wij nemen contact met je op als er interessante projecten zijn bij jou in de buurt! Voor vragen kun je terecht bij Joyce.

Joyce Konings Recruiter DNFS; contactpersoon voor Traineeship Farmaceutische IndustrieDNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support
Joyce Konings
Maliebaan 75
3581 CS Utrecht
Telefoon: 06 53 17 81 00
Email: joyce@dnfs.nl