Apothekersassistent Farmacie

Ben jij apothekersassistent(e) en klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Lees dan snel waarom jij voor DNFS zou moeten kiezen! Méér dan genoeg mogelijkheden binnen de openbare apotheekziekenhuisapotheek en de farmaceutische industrie.  

Waarom DNFS? 

Een groot deel van je leven besteed je aan je werk. Het is dan ook belangrijk dat je werk je gelukkig maakt! Met ons netwerk én de kennis binnen recruitment kunnen wij je helpen aan de plek waar jij het beste past. Onze voordelen: 

Flexibele & vaste functies

DNFS biedt zowel vaste als tijdelijke functies aan apothekersassistenten. Houd jij van flexibiliteit en zoek je afwisseling in jouw werkomgeving? Verover dan een plek binnen ons leuke detacheringsteam! We doen enkel langdurige opdrachten waarbij je met jouw kennis en ervaring van toegevoegde waarde bent. Geen dag-tot-dag projecten maar een échte frisse blik om apotheken en ziekenhuizen naar een hoger niveau te tillen.

Zoek je toch één vaste uitvalsbasis? Ook dan ben je bij DNFS aan het juiste adres. Met onze ervaring in recruitment en ons netwerk helpen wij je graag aan een baan waar jij iedere dag weer met veel plezier naartoe gaat!  

bekijk hier onze vacatures

Brede mogelijkheden

Jouw ambitie staat voorop! Wat vind jij de mooiste aspecten van je werk en waar wil je nog ervaring in opdoen? Wij horen graag van jou wat belangrijk voor je is en waar je naartoe wilt.  Wij zijn breed georiënteerd en werken samen met apotheken, ziekenhuizen en geneesmiddelenbedrijven. Dit betekent dat ons vacature aanbod enorm divers is! Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om jezelf voortdurend verder te ontwikkelen en écht van toegevoegde waarde te zijn bij elk project. Erg fijn voor je collega’s, maar vooral voor jouw eigen werkervaring.

DNFS biedt mij de kans om mij verder te ontwikkelen door veel ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Het is fijn om mijn ervaring in te zetten, en zo zelf te ervaren wat er allemaal nog meer te ontdekken is binnen de wereld van farmacie. – Dianne (Farmakundige)

Kleinschalige organisatie

Je komt te werken binnen een betrokken, kleinschalige organisatie. Dit betekent: korte lijnen, persoonlijk contact en een nauwe samenwerking. We kennen elkaar goed en gaan samen  voor kwaliteit! Wij vinden het erg belangrijk om verbonden te zijn met elkaar en te weten wat er speelt. Een personeelsuitje en/of etentje mag daarom op z’n tijd niet ontbreken natuurlijk!

Een baan dichtbij huis

Er is niets zo vervelend als elke dag een lange tijd te moeten reizen om bij jouw werk te komen. DNFS helpt jou graag met het vinden van een baan in de buurt! Omdat onze opdrachtgevers zich in heel Nederland bevinden, is er vrijwel altijd een opdrachtgever bij jou in de buurt.

Goede arbeidsvoorwaarden

Hard werken wordt beloond! Goede arbeidsvoorwaarden horen daar vanzelfsprekend bij. Onze eigen medewerkers krijgen daarnaast een lease-auto en opleidingsmogelijkheden. 

Contact 

Overtuigd van de meerwaarde van DNFS op jouw carrière? Of benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Ook kun je je erg gemakkelijk en vrijblijvend inschrijven, dan laten wij z.s.m. van ons horen! 

Joyce Konings Recruiter DNFS; contactpersoon voor Traineeship Farmaceutische IndustrieDNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support
Joyce Konings
Maliebaan 75
3581 CS Utrecht
Telefoon: 06 53 17 81 00
Email: joyce@dnfs.nl