Informatieavond Apotheek Overnemen

Ben jij geregistreerd apotheker en kun je niet wachten om aan het roer te staan van jouw eigen apotheek? Dan helpen wij jou om deze droom te verwezenlijken!

informatieavond-apotheek-overnemen-dnfsOp donderdag 12 maart organiseren wij in samenwerking met het NFA een Informatieavond Apotheek Overnemen, speciaal voor apothekers die het ondernemerschap ambiëren. We zullen je meenemen in de gedachte achter het NFA, de constructie van het model zelf en het begeleidingsprogramma. Kortom, dé kans om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van wat het betekent om via deze constructie een apotheek over te nemen.

Ben jij op zoek naar zelfstandigheid; heb je een duidelijke visie en is leiding geven jou op het lijf geschreven?

Meld je nu aan!

Het programma van de informatieavond:

18:30 – 19.00 – Inloop
19:00 – 19.20 – Bart van der Arend – motivatie achter het NFA
19:30 – 19.50 – Marcel Dost – technische kant model
20:00 – 20.20 – Aron Blankestijn – begeleidingsprogramma DNFS
20:30 – 20.50 – Één van de apothekers uit het programma die zijn of haar ervaring zal delen
21:00 – ………..  – Borrel

Na iedere spreker staat ongeveer 10 minuten voor vragen. Vragen die niet aan bod zijn gekomen, kunnen uiteraard tijdens de borrel besproken worden

Het belooft een leuke en informatieve avond te worden. Wie zien je graag op 12 maart. Schrijf je meteen in!

Meer weten over DNFS?

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support is dé specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling in de farmaceutische sector. We verbinden de openbare- en ziekenhuisapotheek met farmaceutische professionals. Hierbij creëren we toegevoegde waarde door de juiste farmaceutische professional te detacheren of te werven en zo apothekers te ondersteunen bij de uitdagingen die dagelijks op hen afkomen. Meer informatie lezen over DNFS?

Op voorhand al vragen? Neem contact op met Joyce Konings (joyce@dnfs.nl / 0653178100).

Joyce-KJB_3206