Digitale Informatieavond Apotheek Overnemen

Nieuwe datum informatieavond apotheek overnemen: 24 juni.

Ben jij geregistreerd apotheker en kun je niet wachten om aan het roer te staan van jouw eigen apotheek? Dan helpen wij jou om deze droom te verwezenlijken!

In samenwerking met het NFA organiseren we een informatieavond apotheek overnemen, speciaal voor apothekers die het ondernemerschap ambiëren. We nemen deelnemers mee in de gedachte achter het NFA, de constructie van het model zelf en het begeleidingsprogramma. Kortom, dé kans om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van wat het betekent om via deze constructie een apotheek over te nemen.

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus is onze informatieavond van 12 maart verplaatst naar 24 juni en zal deze informatie avond digitaal georganiseerd worden. Omdat een digitale informatieavond de mogelijkheid biedt voor meer deelnemers is inschrijven nog mogelijk! Meld je nu aan en ontvang meer informatie rondom de deze avond.

Meld je nu aan!

Programma

19:45 Start & opening programma
20:00 Spreker: Bart van der Arend – NFA
20:30 Spreker: Marcel Dorst – NFA
21:00 Spreker: Aron Blankenstijn – DNFS
21:30 Spreker: Apotheker over ervaringen rondom apotheek overname
22:00 Afsluiting

Meer weten over DNFS?

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support is dé specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling in de farmaceutische sector. We verbinden de openbare- en ziekenhuisapotheek met farmaceutische professionals. Hierbij creëren we toegevoegde waarde door de juiste farmaceutische professional te detacheren of te werven en zo apothekers te ondersteunen bij de uitdagingen die dagelijks op hen afkomen. Meer informatie lezen over DNFS?

Op voorhand al vragen? Neem contact op met Joyce Konings (joyce@dnfs.nl / 0653178100).

Joyce-KJB_3206