Kennissessies

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support organiseert in samenwerking met Service Apotheken regelmatig kennissessies. Deze kennissessies zijn bedoeld om onze projectmedewerkers voor te bereiden op de verschillende werkzaamheden die hen te wachten staan in de apotheek. Op die manier kunnen wij verzekeren dat onze medewerkers beslagen ten ijs komen, op een niveau dat voldoet aan de hoge standaard die Service Apotheken verwacht

Inhoudelijke expertise

DNFS faciliteert de kennissessie waarbij de inhoud van de training verzorgd wordt door een vakspecialist. Deze inhoudelijke expert is altijd nauw verbonden aan de praktijk. Hierdoor zijn de kennissessies niet alleen leerzaam en uitdagend, maar ook actueel. Hoewel er elke training een ander onderwerp aan bod komt, vinden we het belangrijk dat er tijdens kennissessie ervaringen en best practices gedeeld worden door de projectmedewerkers. Onderwerpen die in voorgaande sessies zoal aan bod kwamen zijn:

  • NControl Systeem
  • Medische Farmaceutische Beslisregels (MFB’s)
  • Medicatiebeoordeling (STRIP methode, SAMRT)
  • Inco tool

Eerstvolgende sessie

De volgende kennissessie zal plaatsvinden op maandagavond 12 september 2016! Lijkt het jou leuk en interessant om deel te nemen? Of ben je benieuwd waar deze sessie over zal gaan? Stuur dan een email naar joyce@dnfs.nl

Contact

Ben je enthousiast geworden? Vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk en wil je graag meer verdieping in jouw vakgebied? Lijkt het jou een uitdaging om deze kennis direct toe te passen bij de opdrachtgevers van DNFS? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze dienstverlening voor uw apotheek? Graag gaan we vrijblijvend met u in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.