Dit zijn wij

Het verschil maken, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wanneer maak je nu echt het verschil? Wij geloven dat door een persoonlijke benadering en echte betrokkenheid we echt impact kunnen hebben op het werkend leven van onze klanten en kandidaten, zodat we iedereen blij kunnen maken. De klant met een snelle, best-passende oplossing voor een capaciteitsuitdaging, de kandidaat met de best-passende werkplek. Met een flinke dosis doorzettingsvermogen en creativiteit beloven wij medewerker, klant en kandidaat op een persoonlijke en betrokken wijze écht vooruit te helpen.

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de farmacie. Onze klanten en kandidaten bevinden zich in elke schakel van de farmaceutische keten; van geneesmiddelenbedrijf tot ziekenhuis en van baxterbedrijf tot apotheek. Wij helpen bij tijdelijke capaciteitsvraagstukken en recruitment van apothekers, apothekersassistenten en life science professionals. Door op elk niveau écht betrokken te zijn, maken wij échte impact.

Topwerkgever

DNFS heeft de ambitie om een topwerkgever te zijn. De identiteit van onze organisatie wordt gevormd door onze medewerkers. Daarom vinden we betrokkenheid, persoonlijk contact, ruimte voor persoonlijke groei én plezier erg belangrijk. Wij gaan voor langdurige samenwerkingen met onze klant maar ook onze medewerkers, échte partnerships.

We willen hét voorbeeld zijn van goed werkgeverschap, als leukste en beste werkgever binnen onze branche. Dit realiseren wij onder andere door:

  • Ruimte voor en invloed van medewerkers op de business belangrijk te vinden
  • Input en inbreng van medewerkers te waarderen
  • Te focussen op teamwork en gezamenlijke doelstellingen
  • Successen gezamenlijk te vieren
  • Samen veel plezier te hebben

Ons kantoor is gevestigd op de Maliebaan in Utrecht: een mooi pand met flexplekken! Daarnaast vind je er een koffiebar, een inspiratieruimte, een pooltafel en een grote tuin. We hebben zelfs onze eigen gym, want bij DNFS zijn we sportief of doen we in ieder geval graag alsof. Onder leiding van onze vitaliteitscoach bootcampen we twee keer per week en doen we regelmatig mee aan sportieve evenementen.

bekijk hier ons team

Historie

In augustus 2013 zag DNFS het levenslicht. Dit initiatief kwam van apothekers Bart en Dirk-Jan. Zij hadden als doel om apothekers te ondersteunen bij de uitdagingen die op hen afkomen. In de beginjaren gebeurde dit door het detacheren van masterstudenten Farmacie.  

Na ongeveer een jaar kregen Bart en Dirk-Jan het steeds drukker. Daarom werden de krachten gebundeld met een ervaren partij op het gebied van recruitment en detachering: Solid Professionals Groep. In deze tijd is de strategie veranderd. De dienstverlening werd uitgebreid met recruitment en detachering van apothekers en apothekersassistenten.

DNFS ontwikkelt een detacheringsteam apothekers en apothekersassistenten. Naast de openbare apotheek als bekend terrein, zoekt DNFS ook steeds vaker de samenwerking op met ziekenhuizen. Het lukt DNFS om een landelijk dekkend netwerk te creëren.

In 2017 betreedt DNFS een nieuwe markt: geneesmiddelenbedrijven. Er is inmidels al een aantal projecten gestart in de farmaceutische industrie, maar in samenwerking met de Vereniging van Nederlandse Industrie-Apothekers (NIA), zet DNFS het Traineeship Farmaceutische Industrie op. Met dit uitgebreide opleidingsprogramma verbinden we startende apothekers aan geneesmiddelenbedrijven.

Later in 2017 gaat DNFS nog een samenwerking aan; met het Nederlands Farmaceutisch Apothekersfonds (NFA). De NFA helpt jonge apothekers om in 5 jaar een eigen apotheek te vergaren. DNFS selecteert kandidaten, ondersteunt hen bij de overname en begeleidt hen gedurende 5 jaar om ondernemersskills verder te ontwikkelen.

The Hup

DNFS is onderdeel van The Hup. Samen met de andere bedrijven die ook onderdeel zijn van The Hup delen wij het kantoorpand als collega’s, lunchen en sporten we samen en ondernemen we activiteiten zoals het jaarlijkse weekend weg.  The Hup is een thuis- en uitvalsbasis voor professionals. Allemaal vanuit de overtuiging ‘Van werk moet je blij worden!’ Kortom: The Hup, met de ‘p’ van people, want wij werken voor en met mensen!

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken?

Bekijk van hier onze vacatures!