Dit zijn wij

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de farmacie. Onze klanten en kandidaten bevinden zich in elke schakel van de farmaceutische keten; van geneesmiddelenbedrijf tot ziekenhuis en van baxterbedrijf tot apotheek. Wij helpen bij tijdelijke capaciteitsvraagstukken en recruitment van apothekers, apothekersassistenten en life sciene professionals.

Topwerkgever

DNFS heeft de ambitie om een topwerkgever te zijn. De identiteit van onze organisatie wordt gevormd door onze medewerkers. Daarom vinden we betrokkenheid, aandacht en ruimte voor persoonlijke groei erg belangrijk.

We willen hét voorbeeld zijn van goed werkgeverschap, als leukste en beste werkgever binnen onze branche. Dit realiseren wij onder andere door:

  • Ruimte voor en invloed van medewerkers op de business belangrijk te vinden
  • Input en inbreng van medewerkers te waarderen
  • Te focussen op teamwork en gezamenlijke doelstellingen
  • Successen gezamenlijk te vieren
  • Samen veel plezier te hebben

Onlangs zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor op de Maliebaan in Utrecht: een mooi pand met alleen flexplekken! Daarnaast vind je er een koffiebar, een inspiratieruimte, een pooltafel en een grote tuin. We hebben zelfs onze eigen gym, want bij DNFS zijn we sportief of doen we in ieder geval graag alsof. Onder leiding van onze vitaliteitscoach bootcampen we twee keer per week en doen we regelmatig mee aan sportieve evenementen. 

bekijk hier ons team

Historie

In augustus 2013 zag DNFS het levenslicht. Dit initiatief kwam van apothekers Bart en Dirk-Jan. Zij hadden als doel om apothekers te ondersteunen bij de uitdagingen die op hen afkomen. In de beginjaren gebeurde dit door het detacheren van masterstudenten Farmacie.  

Na ongeveer een jaar kregen Bart en Dirk-Jan het steeds drukker. Daarom werden de krachten gebundeld met een ervaren partij op het gebied van recruitment en detachering: Solid Professionals Groep. In deze tijd is de strategie veranderd. De dienstverlening werd uitgebreid met recruitment en detachering van apothekers en apothekersassistenten.

DNFS ontwikkelt een detacheringsteam apothekers en apothekersassistenten. Naast de openbare apotheek als bekend terrein, zoekt DNFS ook steeds vaker de samenwerking op met ziekenhuizen. Het lukt DNFS om een landelijk dekkend netwerk te creëren.

In 2017 betreedt DNFS een nieuwe markt: geneesmiddelenbedrijven. Er is inmidels al een aantal projecten gestart in de farmaceutische industrie, maar in samenwerking met de NIA, zet DNFS het Traineeship Farmaceutische Industrie op. Met dit uitgebreide opleidingsprogramma verbinden we startende apothekers aan geneesmiddelenbedrijven.

Later in 2017 gaat DNFS nog een samenwerking aan; met de NFA. De NFA helpt jonge apothekers om in 5 jaar een eigen apotheek te vergaren. DNFS selecteert kandidaten, ondersteunt hen bij de overname en begeleidt hen gedurende 5 jaar om ondernemersskills verder te ontwikkelen.

Solid Professionals Groep 

DNFS is onderdeel van de Solid Professionals Groep. Samen met de andere bedrijven die ook onderdeel zijn van de Solid Professionals Groep delen wij het kantoorpand als collega’s, lunchen en sporten we samen en ondernemen we activiteiten zoals het jaarlijkse weekend weg. De andere onderdelen zijn:

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken?

Bekijk van hier onze vacatures!