Detachering in regio Zeeland

Detachering farmaceutische professionals in regio Zeeland

Een vacature die al lange tijd niet wordt ingevuld, een tijdelijke piek in de werkdruk door de naderende zomervakantie of uitval van enkele collega's door zwangerschapsverlof of ziekte. Zomaar een greep van uitdagingen waar detachering de oplossing voor kan zijn. DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support een landelijk netwerk heeft met verschillende profielen van farmaceutische professionals. Op dit moment hebben wij collega’s beschikbaar die per direct kunnen starten in regio Zeeland! Niet het gewenste profiel? Door ons landelijk netwerk is er altijd wel een oplossing te vinden. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Apotheken en ziekenhuizen

DNFS beschikt over een landelijk dekkend team apothekers en apothekersassistenten. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar in openbare-, poliklinische- en ziekenhuisapotheken. Zij beschikken over de meest actuele kennis, hebben ervaring met verschillende AIS en zijn gewend om op verschillende plekken te werken. Daarnaast staan onze medewerkers bekend om hun enthousiasme en proactiviteit. Onze focus binnen detachering: apothekers, tweede apothekers, farmaceutisch consulenten, apothekersassistenten en studenten farmacie. 

De voordelen op een rijtje: 

  • Een flexibele oplossing
  • Per direct of binnenkort beschikbare medewerkers 
  • Bepaal welk profiel gewenst is 
  • Stel zelf de periode en het aantal dagen vast 
  • Alleen gewerkte uren worden gefactureerd aan de hand van een all-in tarief 
Marie-Claire-Apotheker-DNFS

Apotheker Marie-Claire Plaisier

Beschikbaar in regio Zeeland

Ik hou van de dynamiek van de apotheek. Zowel de ad hoc problematiek als het optimaliseren van mensgerichte zaken en interne processen, geven mij veel energie. Als apotheker ben je niet alleen zorgverlener maar ook manager en manusje van alles. Juist die verschillende aspecten maken voor mij het vak aantrekkelijk. Ik heb veelal in dynamische apotheken mogen staan waar voorspelbaarheid ver te zoeken was. Dit was voor mij ook de reden om voor DNFS in het detacheringsteam te komen werken.

Bij DNFS kan ik mijn rol als zorgverlener herpakken en krijg ik de kans en tijd om mijn uitgebreide ervaring te gebruiken voor het helpen en adviseren van collega’s en ik hoop daarnaast wat bij te dragen voor de lange termijn.

Lees meer over Marie-Claire

Op zoek naar een tijdelijke collega binnen uw apotheek? Neem vrijblijvend contact op. 

Thomas Meuwese

Thomas Meuwese

Account Manager
  • DNFS
  • Staff