Detachering in regio Rotterdam

Detachering farmaceutische professionals in regio Rotterdam

Een vacature die al lange tijd niet wordt ingevuld, een tijdelijke piek in de werkdruk door de naderende zomervakantie of uitval van enkele collega's door zwangerschapsverlof of ziekte. Zomaar een greep van uitdagingen waar detachering de oplossing voor kan zijn. DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support een landelijk netwerk heeft met verschillende profielen van farmaceutische professionals. Op dit moment hebben wij collega’s beschikbaar die per direct kunnen starten in regio Rotterdam! Niet het gewenste profiel? Door ons landelijk netwerk is er altijd wel een oplossing te vinden. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Apotheken en ziekenhuizen

DNFS beschikt over een landelijk dekkend team apothekers en apothekersassistenten. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar in openbare-, poliklinische- en ziekenhuisapotheken. Zij beschikken over de meest actuele kennis, hebben ervaring met verschillende AIS en zijn gewend om op verschillende plekken te werken. Daarnaast staan onze medewerkers bekend om hun enthousiasme en proactiviteit. Onze focus binnen detachering: apothekers, tweede apothekers, farmaceutisch consulenten, apothekersassistenten en studenten farmacie. 

De voordelen op een rijtje: 

  • Een flexibele oplossing
  • Per direct of binnenkort beschikbare medewerkers 
  • Bepaal welk profiel gewenst is 
  • Stel zelf de periode en het aantal dagen vast 
  • Alleen gewerkte uren worden gefactureerd aan de hand van een all-in tarief 
Marie-Claire-Apotheker-DNFS

Apotheker Marie-Claire Plaisier

Beschikbaar in regio Rotterdam

Marie-Claire is een ervaren apotheker met een passie voor personeel en de patiënt. In de apotheek gaat ze pragmatisch en doelgericht te werk. Ze neemt een sterk oog voor procesoptimalisatie mee en collega’s zien haar als betrouwbaar en toegankelijk. Het is een echte people manager; het stimuleren en motiveren van personeel is haar kracht. Daarnaast heeft zij een sterk strategisch oog. Marie-Claire is 32 uur per week inzetbaar, werkdagen in overleg.

AIS: Pharmacom Classic + Nieuw, MIRA CGM. 

Vaardigheden: Proces- en personeelsoptimalisatie, verandermanagement, implementatie van samenwerkingsverbanden en clustering, kwaliteitsbeleid en interne audits, apotheker opleider (ApOp), samenwerking eerstelijnszorg, farmaceutische patiëntenzorg, medicatiereviews, declaraties.

Lees meer over Marie-Claire

Op zoek naar een tijdelijke collega binnen uw apotheek? Neem vrijblijvend contact op. 

Thomas Meuwese

Thomas Meuwese

Account Manager
  • DNFS
  • Staff