Detachering in regio Nijmegen

Detachering farmaceutische professionals in regio Gelderland

Een vacature die al lange tijd niet wordt ingevuld, een tijdelijke piek in de werkdruk door de naderende zomervakantie of uitval van enkele collega's door zwangerschapsverlof of ziekte. Zomaar een greep van uitdagingen waar detachering de oplossing voor kan zijn. DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support een landelijk netwerk heeft met verschillende profielen van farmaceutische professionals. Op dit moment hebben wij collega’s beschikbaar die per direct kunnen starten in regio Gelderland: Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem! Niet het gewenste profiel? Door ons landelijk netwerk is er altijd wel een oplossing te vinden. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Apotheken en ziekenhuizen

DNFS beschikt over een landelijk dekkend team apothekers en apothekersassistenten. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar in openbare-, poliklinische- en ziekenhuisapotheken. Zij beschikken over de meest actuele kennis, hebben ervaring met verschillende AIS en zijn gewend om op verschillende plekken te werken. Daarnaast staan onze medewerkers bekend om hun enthousiasme en proactiviteit. Onze focus binnen detachering: apothekers, tweede apothekers, farmaceutisch consulenten, apothekersassistenten en studenten farmacie. 

De voordelen op een rijtje: 

  • Een flexibele oplossing
  • Per direct of binnenkort beschikbare medewerkers 
  • Bepaal welk profiel gewenst is 
  • Stel zelf de periode en het aantal dagen vast 
  • Alleen gewerkte uren worden gefactureerd aan de hand van een all-in tarief 
Caitlin-Apothekersassistente-DNFS

Apothekersassistente 
Caitlin van de Weerd

Beschikbaar in regio Gelderland

Ik werk nu bijna vier jaar als apothekersassistente. Hiervan heb ik twee jaar in een openbare apotheek gewerkt en daarna in een ziekenhuisapotheek. Hier heb ik onder andere medicatie verificatie uitgevoerd. Maar ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging. Met bovenstaande quote in m’n achterhoofd ben ik in gesprek gegaan met DNFS. Echt toegepast had ik hem nog niet, die quote, maar nu was het er tijd voor. Iets nieuws, ik heb er zin in! 

Lees meer over Caitlin
Jamila-Apotheker-DNFS

Apothekersassistente 
Danielle Vianen – van der Weerd

Beschikbaar in regio Gelderland

Wat mij zo aanspreekt in het werken voor DNFS is dat het niet alleen een heel leuk bedrijf is, maar dat je er echt een gevoel van gelijkwaardigheid krijgt. Het is zeer laagdrempelig en iedereen kent elkaar. Ik heb nu net mijn eerste opdracht te pakken en heb het enorm naar mijn zin. Ik ben erg benieuwd wat mij nog allemaal te wachten staat! 

AIS: Pharmacom Classic + Nieuw, APRO.

Vaardigheden: Daniëlle is een gepassioneerde en vrolijke apothekersassistente. Ze krijgt de meeste energie van het ontvangen en helpen van patiënten aan de balie. Haar commerciële instelling maakt haar goed in cross-selling en advies geven. Collega’s omschrijven haar als loyaal en stressbestendig. Vrijwel alles met uitzondering van de baxter is haar bekend; herhaalservice, voorraad, central filling en balie.

Lees meer over Danielle

Op zoek naar een tijdelijke collega binnen uw apotheek? Neem vrijblijvend contact op. 

Thomas Meuwese

Thomas Meuwese

Account Manager
  • DNFS
  • Staff