Detachering regio Drenthe

Detachering regio Drenthe: tijdelijk inzet nodig in uw apotheek door uitval of piekbelasting? Of op zoek naar een nieuwe vaste collega? DNFS denkt graag mee met uw hulpvraag. Doordat DNFS een landelijk netwerk heeft met verschillende profielen van farmaceutische professionals, is er altijd wel iemand direct en flexibel inzetbaar in uw apotheek. Op dit moment hebben wij verschillende collega’s beschikbaar die per direct kunnen starten in uw apotheek in de regio Drenthe!

Focus detachering DNFS

  • Detachering Apothekers
  • Detachering Tweede Apothekers
  • Detachering Farmaceutisch Consulent
  • Detachering Apothekersassistent
  • Detachering Student Farmacie

Per direct beschikbaar in regio Drenthe

Op dit moment hebben wij in de regio Drenthe verschillende collega’s beschikbaar die direct kunnen starten in uw apotheek. Lees alvast meer over apothekersassistentes Suzanne. Heeft u een andere hulpvraag? Door ons landelijke netwerk van professionals is er altijd wel een oplossing te vinden.

Flexibele oplossing

Wij ondersteunen u op het moment dat u extra handen nodig heeft in uw apotheek. Dit kan zijn op het moment dat er sprake is van een piekbelasting of als er sprake is van een onderbezetting. Ook wanneer een collega door ziekte of zwangerschap tijdelijk niet beschikbaar is, biedt DNFS een oplossing. Wij kunnen u adviseren over de manier waarop u een probleem aanpakt en zijn in staat daar een oplossing voor aan te bieden.

Op zoek naar een tijdelijke collega binnen uw apotheek?

DNFS helpt! Informeer vrijblijvend via 030 – 820 11 06 naar de mogelijkheden voor uw apotheek.

Thomas-Meuwese-DNFSU kunt ook direct contact opnemen met Thomas Meuwese via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl om te kijken wat DNFS kan betekenen.