Detachering in regio Brabant

Detachering farmaceutische professionals in regio Brabant

Een vacature die al lange tijd niet wordt ingevuld, een tijdelijke piek in de werkdruk door de naderende zomervakantie of uitval van enkele collega's door zwangerschapsverlof of ziekte. Zomaar een greep van uitdagingen waar detachering de oplossing voor kan zijn. DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support een landelijk netwerk heeft met verschillende profielen van farmaceutische professionals. Op dit moment hebben wij collega‚Äôs beschikbaar die per direct kunnen starten in regio Brabant! Niet het gewenste profiel? Door ons landelijk netwerk is er altijd wel een oplossing te vinden. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Apotheken en ziekenhuizen

DNFS beschikt over een landelijk dekkend team apothekers en apothekersassistenten. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar in openbare-, poliklinische- en ziekenhuisapotheken. Zij beschikken over de meest actuele kennis, hebben ervaring met verschillende AIS en zijn gewend om op verschillende plekken te werken. Daarnaast staan onze medewerkers bekend om hun enthousiasme en proactiviteit. Onze focus binnen detachering: apothekers, tweede apothekers, farmaceutisch consulenten, apothekersassistenten en studenten farmacie. 

De voordelen op een rijtje: 

  • Een flexibele oplossing
  • Per direct of binnenkort beschikbare medewerkers 
  • Bepaal welk profiel gewenst is 
  • Stel zelf de periode en het aantal dagen vast 
  • Alleen gewerkte uren worden gefactureerd aan de hand van een all-in tarief
Diana-Apothekersassistente-DNFS

Apothekersassistente 
Diana Schimmelpfennig

Beschikbaar in regio Brabant

Diana is beschikbaar voor 24 uur per week, voorkeur werkdagen: woensdag, donderdag en vrijdag. Diana is een vrolijk en energiek type, ze weet zich snel en goed aan te passen in verschillende teams. Lees hier haar blog: Teamspirit en werksfeer is alles. 

Vaardigheden: Astma/COPD begeleiding, Incontinentiezorg en BHV.    

AIS: Pharmacom Classic + Nieuw, MIRA CGM, Servisoft, Loxis, SmartMed, PI-Farma.

Lees meer over Danielle

Op zoek naar een tijdelijke collega binnen uw apotheek? Neem vrijblijvend contact op. 

Thomas Meuwese

Thomas Meuwese

Account Manager
  • DNFS
  • Staff