Beschikbaar: apothekersassistente Sandy

Even voorstellen

Sandy groeide op in Rotterdam en mag zich inmiddels officieel bewoonster van Barendrecht noemen. De liefde voor het vak is begonnen in de drogist waar Sandy aantal jaar in werkzaam is geweest. De zelfzorg interesseerde haar dusdanig dat ze besloot haar beroep ervan te maken. Al gauw volgde haar eerste baan als apothekersassistente, bij een openbare apotheek in Hoogvliet. Na deze ‘ontgroening’ werkte ze zes jaar in een andere openbare apotheek. Sinds 2019 maakt ze deel uit van het detacheringsteam van DNFS.

Binnen DNFS

Twee opdrachten verder is Sandy nog steeds erg tevreden. Gelijk goed opgenomen worden in een team, is wat altijd een heel fijn gevoel geeft. Er werd haar zelfs gevraagd om vast in dienst te treden. Ondanks dit aanbod, blijft Sandy liever werkzaam in het detacheringsteam van DNFS. “Op deze manier kan ik mezelf meer blijven ontwikkelen. Bij DNFS zit ik onwijs goed op mijn plek, omdat ik blijf leren”. De wisselingen van opdrachten en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, bieden de ontwikkeling waar ze naar op zoek is.

Het leukste aan het werk vindt ze de verschillende contacten. Het feit dat je iedere keer weer in een nieuw team komt is spannend, maar tegelijkertijd ook erg leerzaam: “het is soort van surprise box. Elke start van een nieuwe opdracht is weer een verrassing. En bij iedere keer dat je weer met open armen ontvangen wordt, voel je je zo gewaardeerd.”

En de toekomst?

Over vijf jaar ziet Sandy zichzelf nog steeds in het team van DNFS. Ze hoopt tegen die tijd zoveel verschillende plekken gezien te hebben, dat ze als professional een hoger niveau kan bereiken. Haar drive leidt ertoe dat ze steeds beter haar best wil en kan doen. Hoe meer ze bereikt, hoe groter haar ambities worden.

Sandy Eekhout
Apothekersassistente bij DNFS
AIS: PharmacomClassic + nieuw, MIRA CGM

Sandy is op dit moment beschikbaar voor een nieuwe opdracht.
Interesse? Informeer via 030 – 820 11 06 naar de mogelijkheden voor uw apotheek.
U kunt ook direct contact opnemen met Thomas Meuwese via 06 – 11374398  of per email thomas@dnfs.nl