Apotheek Overnemen

Ben jij geregistreerd apotheker en kun je niet wachten om apotheker-eigenaar te worden? Dan helpen wij jou om deze droom te verwezenlijken! Met een volledige financiering achter de hand en een ervaren partij die met jou meedenkt en investeert, staat niets je nog in de weg.

Een unieke kans omdat…

  • Jij een apotheek kunt overnemen zonder zelf de financiering aan te hoeven trekken
  • Jij vanaf moment één de touwtjes in eigen handen hebt
  • Jij in 5 jaar tijd wordt klaargestoomd om het volledige zeggenschap te dragen
  • Jij intensief begeleid en ondersteund wordt door ervaren apotheker-eigenaren

Kortom, jouw ontwikkeling staat voorop. Je mag je eigen beslissingen nemen en krijgt een intervisie-groep om samen met andere apotheker-eigenaren te kunnen sparren. Een unieke kans, die niet voor iedereen is weggelegd. Kijk snel of jij jezelf herkent in onderstaand profiel!

Apotheker-eigenaar, iets voor jou?

Als toekomstige apotheker-eigenaar ben je een ondernemer in hart en nieren. Je bent op zoek naar zelfstandigheid en durft zelf beslissingen te nemen. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en de registratiefase afgerond. Daarnaast heb je leidinggevende vaardigheden en overtuigingskracht, waardoor je anderen mee weet te krijgen met jouw ideeën.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw CV en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Voor vragen ben ik te bereiken op 06-20589120.

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support
Aron Blankestijn
Maliebaan 75
3581 CG Utrecht
Telefoon: 06 20 58 91 20
Email: aron@dnfs.nl